Susy Grundahl

Om Susy Grundahl

Forfatter, helsevejleder, kunstterapeut. Jeg er tidligere stifter af Bønnespiren og Netspiren.dk. Jeg blogger på susygrundahl.dk

Mit Antiinflammatoriske Køkken

Se udgivelse

Udgivelser af Susy Grundahl

Retrokuren - Råkost, detox og forkælelse

Længes du efter en pause? Syv dage dage, hvor det udelukkende er dig og din sundhed, der er i centrum? "Bogen er fuld af inspiration og fine specifikke tips til, hvordan du får et nydelsesfuldt og sundt liv. Alle damer der vil have et skønt efterår burde læse den. Retrokuren gør dig glad!” - Coach, forfatter, og kursusleder Sofia Manning (Kilde: http://www.susygrundahl.dk/ ) Du får en komplet kostplan, som smager forrygende, er udrensende, basisk og anti-inflammatorisk, samt en palet af inspiration, som du kan vælge til efter lyst. I næste uge vil du have tabt dig 3-5 kilo, men endnu vigtigere, så vil du mærke et mentalt overskud, og din krop vil føles let, sund og energisk. Bogens forfatter, Susy Grundahl, har igennem 20 år inspireret kvinder til en sund livsstil. Retro står for noget unikt, et genbrug af noget der er så godt, at det vender tilbage, og det er netop essensen i retrokuren. Du bliver, hvad du spiser, men også, hvad du tænker, føler, siger og gør. Derfor er filosofien bag retrokuren holistisk, og booster hele din sundhed, igennem råkost, detox og forkælelse. Forfatter <a href="http://susygrundahl.dk/">Susy Grundahl</a> indehaver af <a href="https://www.netspiren.dk//">Netspiren.dk</a>.

Mit Antiinflammatoriske Køkken

Mit Antiinflammatoriske Køkken Mad der slukker kroppens inflammatoriske brand Hvis du laver små ændringer i hvad du spiser, så kan du gøre en stor forskel for dit velvære og dit helbred. I denne bog har jeg samlet alle mine livretter iden for det antiinflammatoriske køkken. Det er blevet til mere end 100 hverdagsopskrifter på sunde drikke, morgenmad, kylling, fisk og vegetarretter, supper, samt opskrifter på brød, småretter og lidt sødt. Som bonus får du også alle de farverige opskrifter på råkost, fra Retrokuren. Egentlig handler, mit antiinflammatoriske køkken bare om en sund mad. En kost der , der smager forrygende, balancerer blodsukkeret, er rig på fibre, har et stort indhold af de gode fedtstoffer, krydderier., farver og en antiinflammatorisk virkning. VAND ELLER BENZIN PÅ BÅLET 'Inflammation' i kroppen viser sig som træthed, hovedpine, ømme og hævede led, fordøjelsesbesvær, blussende rødme og træt hud, eksem, psoriasis, type 2-diabetes og forhøjet blodtryk. Vi kan få kroppens inflammatoriske ild til at blusse op, eller vi kan dæmpe den inflammatoriske brand igennem det vi spiser. “Mit antiinflammatoriske køkken” er skrevet på opfordring fra de mange, som har været på Retrokuren og oplevet mærkbare resultater med en antiinflammatorisk kost. Mere energi, dæmpende inflammationer, smukkere hud, sundere fordøjelse, vægttab og bedre humør - på blot 1 uge! INSPIRATION PÅ HANDLETUREN Med denne E-bog har du altid kogebogen med dig på telefonen, når du er ude at handle og mangler inspiration til aftensmaden. Forfatter Susy Grundahl har selv haft en ungdom med eksem, allergi og psoriasis, som hun har spist sig fra. Susy er forfatter til bestselleren “Retrokuren, råkost, detox og forkælelse” og har igennem 20 år inspireret folk til at leve en sund livsstil, som kostvejleder og ejer af en helsekostforretning.