Trine Toft

Om Trine Toft

Uddannet bibliotekar med mange års erfaring i at hjælpe elever og studerende med alle deres spørgsmål til informations- og legatsøgning og til opgaveskrivningsprocessen.

Udgivelser af Trine Toft

Selvudgiver – selvfølgelig! : sådan udgiver du din egen bog

Der kan være mange gode grunde til at sige: Selvudgiver – selvfølgelig! Måske er du træt af at få afslag. Måske vil du helst ikke aflevere 85% af overskuddet fra din bog til andre. Måske efterspørger dine kursister noget kursusmateriale, de kan købe. Måske har du en større gruppe følgere, der bare venter på, at du udgiver noget, de kan læse. Eller måske har du egentlig bare lyst at bestemme, hvad der skal stå i din bog. Hvis du ønsker at have fuld kontrol over din egen udgivelse, så er det at udgive selv lige noget for dig. OM BOGEN <i>Selvudgiver – selvfølgelig!</i> er en trin-for-trin guide til dig, der vil udgive din egen bog. Her får du svar på alle de spørgsmål, du sidder med: hvor du kan få lavet et billigt cover, hvilket trykkeri, du skal vælge, og hvem du skal kontakte for at sælge din bog. Du bliver ført igennem hele udgivelsesprocessen for både e-bøger og trykte bøger – kort sagt alt, hvad du har brug for at vide for at udgive din egen bog! Sidetal: 58 sider.

Legatsøgning for enlige mødre - søg støtte til bl.a. jul, konfirmation og uddannelse

Måske har du hørt om den julehjælp, der uddeles fra forskellige frivillige organisationer, men faktisk er der mange andre muligheder for at søge økonomisk støtte - og ikke bare til jul, men hele året rundt. Så har du brug for hjælp til at kunne betale udgifterne til dit barns konfirmation, en erstatning for det køleskab, der lige er brændt sammen, er ramt af sygdom eller bare gerne vil på en længe tiltrængt ferie med dine børn - så er denne bog for dig! Her i bogen får du svar på alle dine spørgsmål: - Hvordan finder jeg de legater, som jeg kan søge? - Hvordan søger jeg legater? - Hvordan skriver jeg en god ansøgning? - Hvordan laver jeg et budget? - Og hvilke bilag er nødvendige at sende med? Legatsøgning for enlige mødre giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater, og du finder her masser af praktiske eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning. Bogen indeholder også en liste med legater, som alle kan søges af enlige mødre, men der findes mange andre, som måske passer endnu bedre til din specifikke situation, og dem kan bogen hjælpe dig med at finde frem til. Opdateret januar 2018. 41 sider.

Søg smart - find din litteratur på en formiddag

Informationssøgningen til din opgave eller dit projekt kan godt være noget af en tidsrøver, hvis du ikke ved, hvor du skal lede. "Søg smart" er en guide, der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre for at finde den litteratur, du skal bruge til at kunne besvare problemformuleringen i dit projekt. I denne guide får du svar på: - Hvordan finder du litteratur til dit projekt? - Hvilken litteratur skal du egentlig bruge? - Hvordan bruger du biblioteket? - Hvordan undgår du at få 13 millioner hits på Google? - Hvordan finder du den hurtige smutvej? "Søg smart" er guiden, der hjælper dig med at finde litteraturen til dit projekt – nemt og hurtigt! 40 sider.

Bachelorprojektet - sådan gør du!

Bachelorprojektet kan godt være en hård nød at knække. Her er ingen endegyldige svar, løsninger, tjeklister eller facit med to streger under. I de bundne opgaver, der gik forud, var spørgsmålet stillet, og metoden valgt – i bachelorprojektet skal du gøre det selv. På trods af træning i studieteknik og undervisning i forskningsmetode og akademisk praksis, står mange studerende alligevel tilbage med en masse spørgsmål. Bachelorprojektet – sådan gør du! er en oversættelse mellem videnskabs- og forskningsteori, en letforståelige vejledning i, hvordan du rent praktisk kommer igennem bachelorprojektets faser. 102 sider.

Sådan skriver du projekt - for stx, hf, hhx og htx

PROJEKTVEJLEDNING DU KAN FORSTÅ "Sådan skriver du projekt" beskriver helt præcist hvordan du kommer fra problemformulering til et færdigt projekt. Her får du en letforståelig vejledning i, hvordan du arbejder dig igennem projektets faser, og bogen giver svar på de spørgsmål, du sidder med lige nu, f.eks.: • Hvor skal jeg starte? • Hvordan går jeg fra emne til problemformulering? • Hvad er den røde tråd? • Hvordan skriver jeg et metodeafsnit? • Hvordan får jeg diskuteret en teori på papiret? Bogen er én lang praktisk vejledning, der trin for trin guider dig igennem de større skriftlige projekter og med tjeklister hjælper dig med at få styr på, om du har husket at få det hele med. "Sådan skriver du projekt" er til dig, der går på en gymnasial uddannelse - stx, hf, htx eller hhx - og også til dig, der lige er startet på en videregående uddannelse og gerne vil have genopfrisket teknikkerne i projektskrivning. 67 sider.

Håndbog for enlige mødre - en praktisk guide

"Håndbog for enlige mødre" er en bog til dig, der står lige midt i skilsmissen, men også til dig, der har været enlig mor længe, og måske godt kunne trænge til at få lidt inspiration til at leve det gode liv som enlig mor. Eller måske er du en af dem, der ligger søvnløs om natten og overvejer, om du burde blive skilt og gerne vil vide, hvad du går ind til i livet som enlig mor, på godt og ondt. I bogen finder du masser af genveje og lave gærder, som du kan springe over og dermed få mere tid til at koncentrere dig om det vigtigste i dit liv: dine børn. Og ikke mindst dig selv. Bogen indeholder: - Tjekliste til skilsmissen og ideer til, hvordan du får pengene til at slå til - Hvilken økonomisk hjælp der findes til enlige mødre, og hvor man kan søge den - Hvordan man skruer en god hverdag sammen for sig selv og sine børn - Hvad man kan lave på en regnvejrsdag samt gode ferie-forslag - Og et helt kapitel om at finde sig selv og om måske at finde en mand "Håndbog for enlige mødre" har svaret på det hele og masser af links til steder, hvor du kan læse mere. 77 sider.

Legatsøgning for studerende

Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet, har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen, er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen – så er denne e-bog for dig! Her får du svar på alle dine spørgsmål: - Hvordan finder jeg de legater, som jeg kan søge? - Hvordan søger jeg legater? - Hvordan skriver jeg en god ansøgning? - Hvordan laver jeg et budget? - Og hvilke bilag er nødvendige at sende med? Bogen giver dig en indgående vejledning i at finde og søge legater og har masser af eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning. 72 sider.