fbpx

Brugsbetingelser

Udgivelsesplatformen og dens indhold tilhører Mybestseller, 3013AE Rotterdam, the Nederlands. Alle rettigheder forbeholdes.

Du må ikke benytte platformens indhold på anden måde, end det er tiltænkt. Enhver form for reproduktion af sidens indhold er strengt forbudt. Du har ikke lov til at uddele, opbevare, transmittere eller udnytte indholdet, med mindre du har vores fulde tilladelse.

Oplysningerne på denne platform har kun til formål at informere. Oplysningerne leveres af Mybestseller, og mens vi bestræber os på at holde oplysningerne opdaterede og korrekte, stiller vi ingen garantier af nogen art, udtrykkeligt eller stiltiende, om fuldstændigheden, nøjagtigheden, pålideligheden, egnetheden eller tilgængeligheden gældende både for platformen og de oplysninger, produkter, tjenester eller relateret grafik på hjemmesiden. Enhver afhængighed, du placerer på disse oplysninger, er derfor udelukkende på egen risiko. 

Mybestseller kan ikke stilles til ansvar for enhver form for eventuel tab eller skade

Vi bestræber os på løbende at forbedre brugeroplevelsen på platformen , samt opdatere dens indhold. Mybestseller fralægger sig alt ansvar og kan ikke stilles ansvarlig, hvis der opstår tekniske problemer eller hjemmesiden midlertidigt er ude af drift.    

Kontakt Mybestseller: info@mybestseller.com