Klar til arbejde. keyboard, kaffe og skriveblok

Saxo Business

Vi ved, at du har travlt. Derfor tilbyder vi en skræddersyet og effektiv eksekvering af dit bogprojekt.

Ønsker du at

Maksimer dit udbytte

Ved optimering og automatisering af traditionelle udgivelsesprocesser, har vi vendt forlagsbranchen på hovedet. Dette betyder, at du er sikret en større bid af kagen. Benyt vores prisberegner til at danne dig et overblik over din bogs prissætningsmuligheder.

Du beholder rettighederne

Med Saxo Business vil det som udgangspunkt være dig, der ejer samtlige rettigheder til din bog. Du er derfor bedre stillet og har flere muligheder hos os end ved andre traditionelle forlag, hvor det er påkrævet, at du opgiver dine ophavsrettigheder.

Adgang til det globale marked

Når du udgiver via Saxo Business, har du med få klik adgang til store dele af verdenen. Vi har salgsintegrationer med alle de store handelsplatforme, hvilket betyder, at din bog kan sælges globalt.

Fleksibilitet og 'Speed to Market'

Hos Saxo Business er vi fuldt ud opmærksomme på, hvor vigtig ‘Speed to Market’ er. Vi er derfor klar til løbe hurtigt, hvis du eksempelvis ønsker et nyt forord, der er tilpasset til din næste konference. Derudover giver vores digitale platform spændende muligheder i forhold til løbende tilpasning af din bog samt lynhurtig udgivelse.

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvor langt du er i udgivelsesprocessen

Udfyld formularen og bliv kontaktet