Om kurser

Nøgleord: kurser forfatter udgiver
Kategorier: Kurser

Det er muligt at udgive Kurser gennem Saxo Publish og derved sætte dem til salg på Saxo.com. Et kursus kan bl.a. bestå af video, tekst, lyd, quiz mm. Som andre typer produkter på Saxo Publish er det gratis at udgive, og du beholder alle rettigheder til indholdet.

Torben Wiese er foredragsholder, vanebryder og kursusforfatter. Her kan du høre ham fortælle om hvordan han bruger det færdige kursus i sit samlede virke over for ens kursus og samtidig hans erfaring med at bruge kursusplatformen. ”Jeg har selv set på forskellige ting for at lave e-kurser. Jeg vil bare sige, at jeg ikke har set noget, der er nemmere at bruge end Saxo Publish.”

Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf har stor erfaring med at komme ud med sit indhold gennem bøger, foredrag og workshops. Her fortæller han om, hvordan dette kursusformat forener det bedste fra alle formater. ”Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved at lave e-kursus er at man kan veksle mellem formaterne; man kan fortælle noget teori, man kan vise en video, man kan formidle en øvelse”.

For at udgive et kursus skal gennem syv trin, hvoraf den sidste er valgfri:

  • Titel
  • Forfatter og Forlag
  • Cover
  • Beskrivelse
  • Pris
  • Kategori, nøgleord og sprog
  • Kursusindhold
  • Video (valgfri)

Kursusindholdet består af Sektioner og Lektioner. Sektioner er at forstå som hovedafsnit i dit kursus og lektioner forstås som underafsnit. Du kan frit strukturere dit kursusindhold, som du ønsker.
Det er muligt at lade enkeltdele af kurset være gratis for eventuelle kunder på Saxo.com. Dette kan benyttes som ’smagsprøver’ på kursets indhold.

Som udgiver bestemmer du selv prisen for dit kursus. Du kan vælge Nettopris (som er den pris, der afregnes mellem Saxo Publish og dig), eller fastpris (som er den endelige pris på Saxo.com og hvoraf du efter momsen er trukket fra modtager 70% ved et eventuelt salg).

Genrelle hjælpeartikler til udgivelse af dit kursus:

 

Har du spørgsmål til Kurser og brug af platformen er du altid velkommen til at kontakte os på publish@saxo.com.