Mød Publish forfatteren

Nøgleord: forfatter udgiver
Kategorier: Generelt om udgivelse

Fagbogsforfatter

Som fagbogsforfatter er det dig, der ved noget om det emne, du skriver om. Måske henvender du dig til et smalt publikum, men vil alligevel gerne have din bog ud. Måske henvender du dig mere bredt, men vil bare gerne have hånd i hanke med hele udgivelsesprocessen.

Ved at udgive med Saxo Publish følger du selv hele processen fra idé til færdig bog, og vi kan sætte dig i kontakt med professionelle redaktører og grafikere, som kan.

Når bogen er udgivet, har du selv mulighed for at bestemme hvordan og hvor meget den skal markedsføres. Flere af de forfattere, som har udgivet gennem Saxo Publish, har f.eks. eksperimenteret med at give dele af deres e-bog væk gratis som en ”smagsprøve”. Desuden har man også selv mulighed for at tilpasse prisen og f.eks. lave tilbud.

 

Opret en profil på Saxo Publish og kom i gang med det samme.

 

Anette Harbech Olesen, forfatter til flere bøger om sund livsstil:

"For nogle år siden kunne vi forfattere, der etablerede eget forlag, godt opleve en vis nedladenhed fra de store forlags side. Den nedladenhed er i dag brat forstummet, og er afløst af noget som vel nærmest kan betegnes som respekt. Denne respekt er blevet forstærket, særligt efter at det er kommet frem, at udgivelser lanceret af selvudgivere i dag på verdensplan klarer sig virkelig godt, ofte bedre end udgivelser fra etablerede forlag. Desuden er forbrugernes priser på de bøger, der er lanceret af selvudgivere, lavere end de bøger, som de mere etablerede forlag sælger. Forbrugerne kan således købe bøgerne billigere, forfatterne tjener flere penge, og derfor må udviklingen siges at tale for, at flere forfattere etablerer eget forlag og begynder at udgive selv."

Skønlitterær forfatter

Der er mange, som går med drømmen om at udgive en bog. Måske har man haft idéen til en historie i årevis, eller måske er den bare dukket op en dag.

Når du udgiver med Saxo Publish, kan du få din historie direkte ud til masser af læsere. Vores side er hurtig og nem at bruge. Når du har din ebog klar, tager det kun et par minutter at oprette bogen og sætte den til salg på SAXO.com.

På Saxo Publish kan du også finde hjælp, inden du er nået så langt – vi har kontakt til professionelle redaktører og grafikere, som kan sørge for, at din udgivelse bliver præcis, som du ønsker det.

Du kan også finde hjælp til alt det tekniske og til at markedsføre din bog, så den kommer ud til læserne.

 

Opret en profil på Saxo Publish og kom i gang med det samme.

 

Nis Jakob, forfatter til en lang række bøger, bl.a. Perfekt Liv og Imidis Vand:

“Saxo Publish er et af mine bedste værktøjer som selvudgiver. Jeg har hele tiden 100 pct. kontrol over den måde min bøger præsenteres på og den pris, jeg vil tage for dem. Og mine bøger når ud til de fleste e-bogskøbere i Danmark.”

Eva Maria Fredensborg, forfatter til Èn gang morder og Min mund er lukket:

“En af fordelene ved at være selvudgiver er, at man kan bestemme alting selv og træffe beslutninger hurtigt. Med Saxo Publish kan jeg ændre priser, beskrivelser og forsider på mine lyd- og e-bøger enkelt og så ofte, jeg har lyst til.”

Marianne Toxboe, forfatter til Skyggespil 1 og Skyggespil 2:

"Som debutant var mine erfaringer omkring udgivelsesprocessen lig nul, da jeg i efteråret 2013 valgte at udgive min første roman, Skyggespil, på Saxo Publish, i første omgang som e-book.

At skriveprocessen er spændende, udviklende og lærerig synes indlysende. Men det kom bag på mig, at læringsprocesserne og arbejdsopgaverne efter bogens udgivelse var så omfangsrige og nuancerede. Heldigvis var der hjælp at hente. Jeg har benyttet en del af Saxos markedsføringstilbud, deres tilgang til supplerende  salgskanaler og har været glad for de salgsstatistikker og det salgsoverblik, jeg har fået med i købet. 1141 downloads af min bog, der falder i 2 dele, er det blevet til -  indtil nu.

Saxo har været en god samarbejdspartner. De har været meget lydhøre overfor de behov, forfatterne har. Alt i alt har jeg været rigtig godt tilfreds med Saxo Publish."