Oplæsningstræning og rådgivning

Kategorier: Arrangementer

Litteraturoplæsning er en genre for sig selv.

Som forfatter tager du ud og fortæller om din bog, og i den forbindelse vil du ofte skulle læse op fra bogen. Mange forfattere er ikke bevidste om, at oplæsning er en disciplin og en genre i sig selv, som kræver nogle specifikke værktøjer. En dårlig oplæsning kan ødelægge teksten for dem, der lytter.

Derfor har Saxo Publish indgået et samarbejde med Louise Fischer-Nielsen fra Taleværkstedet.

Retoriker Louise Fischer-Nielsen fra Taleværkstedet giver dig træning i oplæsning, så du kan få din tekst til at røre dine tilhørere. Oplæsning kan være vigtig at fokusere på, hvis du vil sælge mere.

Oplæsningstræningen er baseret på praktiske øvelser og feedback, så du øver dig og bliver bedre. Du vil opleve, at du rykker dig blot på en enkelt time og får vigtige værktøjer til at nå længere ud med din oplæsning.

 Priser og pakker

Louise Fischer-Nielsen tilbyder tre forskellige pakker:

  • 1 times oplæsningstræning: 600 kr.
  • 2 timers oplæsningstræning: 1.100 kr.
  • 3 timers oplæsningstræning: 1.500 kr.

Hvor oplæsningstræningen foregår aftales mellem dig og Louise. Det kan også foregå over Skype. Her er priserne 100 kr. lavere. Skype-træning anbefales til dem, der bor uden for København.

For at bestille oplæsningstræning skal du sende en mail til publish@saxo.com med emnefeltet ”Oplæsningstræning” og beskrivelse af, hvilken pakke du ønsker at købe.