Hjælp til lydbogsproduktion

Kategorier: Lydbøger

Få hjælp til lydbogsproduktion med Tommy Riis Hansen 

Ønsker du hjælp til lydbogsproduktionen?
Så har Saxo Publish et samarbejde med Tommy Riis Hansen, fra Riisound. Riisound kan hjælpe dig med at indtale og mixe din lydbog, så du får det bedst mulige resultat.

Rissounds service fungerer nemt, da optagelsen foregår hjemme hos dig. Der kan optages, når det passer ind i forfatterens kalender, du vil få support ifht opsætning samt undervejs, samt færdiggørelse af lydbogen og klargørelse til publikation. Du vil få alt teknik udlånt, som fylder meget lidt. Riisound sikrer høj lydkvalitet af lydbogen.

Hvis du ikke ønsker at indtale din lydbog selv, så tilbyder Riisound også selv at stå for indtalingen med egne dygtige indtalere.

Hvordan kommer du i gang step by step.
1. Du kontakter Tommy på tel. 7172 2256 eller mail: info@riisound.dk

2. Sammen finder I den bedste løsning for indtaling af din bog. Skal du selv indtale, eller ønsker du, at en af Riisounds egne narrators skal indtale din bog? Hvis vi aftaler at bruge en af vores indtalere, kan produktionen gå i gang meget hurtigt.

3. Vil du selv indtale, laver I sammen en aftale for, hvornår det passer dig af få besøg af Tommy for instruering og opsætning af det mobile lydstudio. Derefter kan processen begynde.

4. I laver nogle aftaler indbyrdes, ang. tidsplaner osv.

5. Mixningen af bogen foregår undervejs, idet lyden løbende up-loades til Riisound lydstudiets servere.

6. Når materialet er færdig indtalt, mixet og masteret, afleveres din nye færdige lydbog i 96k/bit Mp3. Den er hermed klar til at blive distribueret, så din indtjening kan gå i gang med det samme.

Hvis du selv vil indtale - Hvad indeholder systemet?

Det eneste der kræves er trådløs internet i dit hus, samt et rimeligt støjfrit lokale, hvor akustikken er en smule dæmpet. Det du afleverer af optagelser skal være indlæst uden fejl, og være af en kvalitet du selv kan stå inde for.


Det mobile lydstudio er Ipad baseret og fylder meget lidt. Dvs. du får en Ipad til låns, hvor der er tilkoblet en speciel kondensator mikrofon. Derudover hører der en aktiv højttaler og en mini mixer af høj kvalitet til systemet. På Ipadén arbejder du med en ultra enkel software, som er skabt til formålet. Mixningen af lyden begynder tidligt i processen, da der som tidligere nævnt, løbende up-loades direkte til Riisounds servere. Dermed udføres der kvalitets tjek undervejs, samt back-up af lyden fra start til slut. Jeg er klar med support på mail eller telefon, hvis du mod forventning skulle løbe ind i problemer, eller hvis du har spørgsmål undervejs.