Sælg

Kategorier: Generelt om udgivelse
Sælg og markedsfør din udgivelse med Saxo Publish

Når du har udgivet dit værk, kan du via vores services komme til salg i mange af de større boghandlere, og vi kan hjælpe dig med at markedsføre både din udgivelse og dit forfatterskab. 

Lad os hjælpe dig med at sælge din udgivelse

Med Publish DK sørger vi for, at du kan få din udgivelse ud i alle større danske boghandlere, og med Publish International sørger vi for, at du kommer ud i nogle af verdens største boghandlere. Vi tilbyder også at hjælpe dig med at få din Print on Demand i boghandlerne, samt at få din bog på biblioteket med en lektørudtalelse

Følg dit salg direkte på platformen

Med analytics kan du løbende følge dit salg og se dine udbetalinger for den gældende periode. Her kan du også finde mere information om, hvem netop dine læsere er.

  

Få tips og tricks til markedsføring 
  • Når du har udgivet din bog på Saxo.com, kan du tilføje en præsentationsvideo, som du kan bruge til at markedsføre din udgivelse.
  • Du kan lave kampagner, så du kan regulere prisen på dine udgivelser i en tidsbegrænset periode.
  • Brug Facebook som et markedsføringsværktøj. Vi har opsat en guide om, hvordan du kan bruge Facebook til at markedsføre dit forfatterskab.
  • Du kan aktivt bruge nøgleord som markedsføring, så dine udgivelser skiller sig ud i mængden online.
  • Bestil et oplagstryk hjem, så du kan få et lille lager af din bog, som du kan sælge til venner og bekendte, eller når du er ude i forbindelse med din udgivelse. På den måde kan du styrke din mund-til-mund markedsføring.
  • Få din bog anmeldt. En anmeldelse er noget som kunderne bider mærke i, og derfor kan det været et godt værktøj til at få solgt flere eksemplarer. 
  • Få større opmærksomhed om din bogudgivelse ved at få din bog i medierne.
  • Sådan får du lige netop din bog til at skille sig ud i mængden med begynderens guide til online markedsføring.  
Benyt dig af Saxos forfattersider 

Du kan som forfatter hos Saxo Publish oprette en forfatterside på Saxo. Forfattersiderne er et samlet univers for alle forfattere hos Saxo, som du kan anvende som en markedsføringskanal for dit forfatterskab og dine udgivelser. Du kan bruge det til opslagsdeling, læseprøvedeling, fremvisning af dine produkter, samt online tilstedeværelse i et univers fyldt med forfattere og læsere. Du kan læse mere om forfattersiderne her.

Vær klar til at præsentere din udgivelse 

Du kan igennem os få oplæsningstræning og rådgivning, så du kan være klar til at præsentere din udgivelse. Få hjælp til at komme i gang med foredrag og workshops, så du kan sprede budskabet om din udgivelse og måske hjælpe andre på vej med deres forfatterdrømme.