Skriv

Kategorier: Generelt om udgivelse

Med Saxo Publish kan du ikke kun udgive og sælge bøger. Vi har også gjort det nemmere for dig at skrive og opsætte dine bøger. Saxo Publish er for alle, også selvom du kun skriver bøger til venner og familie. Nedenfor kan du læse mere om dine muligheder for at skrive og få hjælp til skriveriet med Saxo Publish.

Opsæt dine bøger professionelt med Saxo Publish 

Vi har gjort det nemmere for dig at skrive og opsætte din bog. Du kan skrive din tekst direkte på Saxo Publish-platformen i et online og sikkert skriveværktøj. På den måde kan du automatisk klargøre dit manuskript og give din bog et professionelt layout. Samtidig bliver din tekst gemt som ePub-fil, der giver den bedste læseoplevelse til dine læsere.

Tag hul på forfatterdrømmen, og brug vores gratis skriveværktøj til at skabe professionelt opsatte bøger.

Få redaktionel hjælp 

Vi tilbyder i samarbejde med Plusord redaktionel hjælp, så du kan få et par professionelle øjne på din tekst inden udgivelse. En god redaktør kan gøre hele forskellen og hjælpe dig med at få sagt lige præcis det, du gerne vil sige med din bog. Læs mere her

Basispakken 
Mediumpakken
Redaktion af hele bogen
  • Redaktøren læser 10 sider, som du selv udvælger 
  • Der modtages min. en sides feedback 
  • Feedbacken har fokus på om teksten er klar, på hvordan teksten bliver klar og konkrete tips til at arbejde videre med teksten
  • Redaktøren læser 50 sider, som du selv udvælger 
  • Du modtager 4-5 siders feedback 
  • Feedbacken ser på sammenhængen mellem form og indhold og du har mulighed for feedback på et fokusområde efter eget valg
  • Redaktøren læser hele din bog
  • Du vil få et skræddersyet tilbud, som passer til dine behov og ønsker om din tekst.
  • Du sikrer dig at din bog får den grundige og professionelle læsning, som den fortjener

Lav bøger kun til dig

Saxo Publish er også til dig, der kun skriver til dig selv eller venner og familie.

Du kan vælge at skabe og trykke din bog med Saxo Publish, uden at den bliver sat til salg på Saxo.com. Skal du bare bruge et enkelt eksemplar til dig selv, kan du bestille et prøvetryk. Ønsker du flere eksemplarer, kan du bestille et oplagstryk. Alt dette kan du gøre uden at sætte din bog til salg på Saxo. Hvis du sidenhen ombestemmer dig og gerne vil udgive og sælge din bog, kan du altid gøre det.

Du kan fx bruge Saxo Publish til at skabe din egen personlige notesbog. Du kan skrive og indsætte billeder, lige som det passer dig. Du kan hente skabeloner til notesbøger her:

Du behøver heller ikke at udgive og sælge dine bøger for at bruge vores skriveværktøj, der automatisk gemmer din tekst som et ePub-dokument. På den måde kan du gratis skabe professionelt opsatte e-bøger.

Ønsker du redaktion på dine bøger? Eller hjælp til at producere lydbøger? Det kan du også bestille uden at udgive bøgerne.