fbpx

HVAD ER SAXO PUBLISH?

Saxo Publish gør det nemt for at dig at udgive din bog. Læs mere om hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe.

NEMT AT UDGIVE

Det skal være nemt og overskueligt at udgive din bog. Derfor har hele filosofien bag platformen været, at den skal være brugervenlig og guide dig igennem hele processen, så det ikke er teknikken, der står i vejen for, at du får din bog udgivet. Hvis du ikke tror os på vores ord, så har vi lavet en lille video, der viser hvordan man udgiver en e-bog: Link

Derfor var det også en glædens dag, da vi kunne lancere vores omslagsdesigner. Det betød nemlig, at har kunne løse en af de største tekniske udfordringer, der har plaget vores kunder mest. Nu kan du nemt og hurtigt designe dit eget flotte omslag på platformen uden at skulle tænke på eksakte mål, beskæringskanter og rygbredde. Du behøver derfor ikke længere en Ph.d. i matematik og InDesign for at kunne lave et flot omslag til din bog.

Selvom at du som forfatter selv står for udgivelsesprocessen, gør vi naturligvis alt hvad vi kan for at hjælpe dit bogprojekt godt på vej. Vi har skabt Publish University, hvor du nemt og hurtigt kan finde generelle informationer, vejledninger til udgivelsesplatformen og andre gode tips. Publish University er konstant under udvikling med nye og nyttige artikler. Vi lytter meget til vores brugere, og det er på baggrund af jeres henvendelser og spørgsmål, at vi får inspiration til artiklerne.

Det er helt gratis at oprette en bruger og afprøve udgivelsesplatformen. Du kommer i gang ved at klikke på den røde login knap øverst på siden. Skulle det drille eller har du nogen spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

HVORFOR SAXO PUBLISH?

Fordi vi ikke er et forlag. Du skal udgive igennem Saxo Publish, hvis du ønsker at udgive din bog på din måde. Du har kontrollen og du beholder samtlige rettigheder.

Vi arbejder på at selvudgivelse ikke er en nødvendighed, men et valg du træffer. Du stiller måske nogle krav som de traditionelle forlag ikke kan opfylde, eller du skriver inden for en niche, der gør det næsten umuligt at finde nogen der kan se potentialet for salg. Måske har du skrevet en mindebog for et afholdt familiemedlem, og ønsker bare at få den ud til familie og venner, eller du har skrevet en bog om den islandske gråsnæppes migrationsmønstre. Altså bøger med et naturligt mindre publikum, men stadig bøger der fortjener at blive udgivet.

Vores løsning er ikke unik, men vi har forsøgt at gøre det meget nemmere at nå i mål. Du kan vælge mellem en lang række formater og størrelser til Print on Demand. Med Print on Demand bliver din bog først trykt når den bliver købt. Det betyder at du ikke skal betale for et dyrt oplagstryk, lager, ekspedition og meget andet, men bare kan udgive din bog, og så kan den sælges.

Årsagerne til at ville udgive en bog kan være mange, men det kan forhindringerne også. Vi fjerner forhindringerne, og giver dig værktøjet til at få det du har på hjerte ud til alle dem du ønsker, skal høre det.

HVEM ER SAXO PUBLISH?

Vi er et lille dedikeret team bestående af fire energiske individer, der alle brænder for det trykte ord. Med vidt forskellige baggrunde, spidskompetencer og tilgange til at løse en opgave, står vi altid klar til at hjælpe dig med dit bogprojekt.

Jesper

Jonathan

Julie

Esben