Kurser

Del din viden. Tjen penge på din ekspertise.

En introduktion til online kurser

Lad andre lære af dit arbejde

Kursusbyggeren - nemt at forme dit indhold

Hos Saxo Publish har du mulighed for at bruge kursusbyggeren til hurtigt og nemt at skabe indhold online. Du kan tilføje tekst, video, billeder og meget mere som det passer dig, og det er et meget fleksibelt program hvor du selv kan bestemme rækkefølgen af dit indhold. Læs mere om kurser.

En ny indgang til dit brand

Kurser kan blive læserens springbræt ind til dit univers. Kurser er en oplagt mulighed for at skabe sammenhæng mellem eventuelle foredrag, arbejde og bøger, du ellers måtte udbyde. Du kan med et online kursus nå ud til en bred gruppe af dine læsere eller kunder, som derigennem lærer meget mere om dig og dit arbejde.

Kom i gang

Hvorfor skabe et kursus?

Kurser

Kurser

Kursusbyggeren er til dig, der søger nye måder at nå dit publikum. Kurser tilbyder en alternativ måde for dig at udgive dit indhold og dele din viden. Et kursus kan bestå af video, grafik, quizzer med mere og danner grundlag for en interaktiv læringsoplevelse for dit publikum.

Du kan substituere fysiske foredrag og workshops med online kurser, så du når mange flere kunder. Du kan forære kurset til dine kunder, som dermed selv kan arbejde videre med dine idéer. Og du kan bruge kurset som en indgangsvinkel til at udbrede kendskabet til dit arbejde og få et større publikum.

  • Interaktivt indhold
  • Engagerende undervisningsform
  • Alternativ indtjeningskilde

 

Kurser
Kom i gang

Andre muligheder

Print on Demand
Udgiv trykte bøger
Læs mere
E-bøger
Den nemmeste måde at udgive bøger på
Læs mere
Lydbøger
Lyt
Læs mere
Kom i gang