E-bøger

Lad læserne nyde dit indhold uanset hvor og hvornår de ønsker det. Nå nemt ud til læsere i hele verden med Saxo Publish.

En introduktion til e-bøger

Udgiv en e-bog hvis du hurtigt vil nå ud til dine læsere

Hvordan starter jeg?

Der er ikke mange trin før din e-bog er klar til udgivelse. Hvis du alligevel støder på problemer undervejs er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så hjælper vi dig gerne. Du kan også læse mere om, hvordan du  sætter din e-bog op her.

To forskellige filtyper at vælge mellem

Når du er blevet færdig med at skrive din bog, skal du have lavet din tekst om til en fil der kan hentes og læses på de enheder folk bruger til at læse e-bøger. Der er to typer filer du kan bruge, enten EPUB eller PDF. Vi anbefaler at du får lavet din tekst om til en ePub fil, da det er den type fil der giver den bedste læseoplevelse. Blandt andet vil din bog så tilpasse sig den skærm den bliver læst på, om det er din smartphone, computer eller noget tredje. Det er desuden kun på Saxo.com at du kan sælge din e-bog hvis du vælger at bruge PDF, så hvis du gerne vil sælge den hos andre boghandlere for at kunne få endnu flere læsere, skal den laves til en ePub fil.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dette: enten kan du gøre brug af vores professionelle professionelle filkonverterings service, eller vores gratis skriveværktøj hvor du selv kan sætte din bog op.

Kom i gang

Hvorfor udgive en e-bog?

E-bøger har revolutioneret læseoplevelsen

E-bøger
E-bøger

E-bøger

E-bøger giver dine læsere mulighed for at læse din bog på både smartphones, tablets, e-readers og computere. På den måde vil dine læsere altid have din bog lige ved hånden. Styrken ved e-bøger i forhold til trykte bøger er, at du nemt og hurtigt kan udgive og ændre i dit indhold. I en e-bog har du også mulighed for at indsætte forskelligt medieindhold, for eksempel billeder, tekst og små videoklip.

Når du bruger Saxo Publish’ gratis skriveværktøj er du sikker på at du kan opsætte din bog på en professionel måde. Samtidig bliver din e-bog automatisk gjort til en ePub fil, som giver den bedste læseoplevelse og kan læses præcis hvor dine læsere foretrækker det.

  • Din e-bog er altid hos læseren
  • Mulighed for spændende indhold
  • Nemt at sælge den
  • Brug Saxo Publish' skriveværktøj så du er sikret at din bog ser professionel ud

Andre muligheder

Print on Demand
Udgiv trykte bøger
Læs mere
Kurser
Spred din viden
Læs mere
Lydbøger
Lyt
Læs mere
Kom i gang