En introduktion til Print on Demand

Udgiv bøger uden risiko for økonomisk tab

Udgiv fysiske bøger

Det har aldrig været nemmere selv at stå for opsætning og redigering af en bog. Hos Saxo Publish kan du selv bestemme præcis hvordan din bog skal se ud, og vi hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål undervejs. Desuden har vi en omfattende guide hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål. Læs mere om hvordan du sætter din bog op til Print on Demand her.

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at udgive din bog som Publish on Demand. Hos Saxo Publish står vi for at oprette bogen på Saxo.com, at den bliver trykt og at den bliver sendt til de kunder der køber den. Du skal ikke gøre andet end at udgive den. Der er selvfølgelig nogle udgifter i forbindelse med at bogen bliver trykt og sendt afsted, men de udgifter trækkes automatisk fra indkøbsprisen, så du skal ikke have penge op af lommen på noget tidspunkt. Læs mere om de oftest stillede spørgsmål om Print on Demand her.

Kom i gang

Print on Demand

Få udlevet den ultimative forfatterdrøm og få din egen bog i hånden.

Hvorfor skulle jeg udgive min bog som Print on Demand?

Print On Demand
Print On Demand

Print On Demand

Print on Demand er den nye måde at udgive fysiske bøger på. Som navnet også siger er det først i det øjeblik at din bog bliver købt, at den bliver trykt. På den måde undgår du en masse udgifter til oplag, lager osv., og du modtager bare din fortjeneste hver gang en kunde køber din bog.

Det er desuden nemt at få din bog udgivet, du uploader bare din bog-fil og laver opsætningen som du vil have den på Saxo Publish. Når du er tilfreds trykker du udgiv, og det er så muligt at købe din bog gennem Saxo.com – og alle andre boghandlere. Det vil sige at du kan gå ned i din lokale boghandel og bede dem om at bestille din bog hjem.

Andre muligheder

Kurser
Spred din viden
Læs mere
E-bøger
Den nemmeste måde at udgive bøger på
Læs mere
Lydbøger
Lyt
Læs mere
Kom i gang