Hvem er vi? 

I Saxo arbejder vi for at 'sætte ordet frit'

Saxo Publish er Danmarks største udgiverplatform, som gør udgivelse nemmere og hurtigere end nogensinde før. 

Hos Saxo Publish kan du skrive din bog eller uploade din færdige tekst, som du med få klik kan udgive som bog til Danmarks største online boghandel, Saxo. Det er helt gratis, og du beholder alle rettigheder til dit værk.

Hvorfor vælge Saxo Publish?

Hos Saxo Publish er det dig der bestemmer det hele. Du styrer hvad du vil udgive, hvornår du vil udgive og ikke mindst hvad dine bøger skal koste. Vi blander os ikke, men du er altid velkommen til at skrive eller ringe hvis du har brug for hjælp. Desuden beholder du alle rettigheder til dine værker og kan når som helst afslutte samarbejdet med Saxo Publish.

Når du udgiver gennem Saxo Publish får du automatisk dine bøger sat til salg hos Danmarks største online boghandel, Saxo.com. Det er fuldstændig risikofrit og gratis og du har mulighed for at nå et stort publikum af læsere. Vi tager os også af alt det økonomiske, og når dine bøger begynder at sælge overfører vi automatisk dine penge til din bankkonto. Du får desuden rigtig gode procenter af dit salg, til forskel fra ved det fleste andre forlag.

Vi står til rådighed for dig hele vejen igennem din udgivelse, og hjælper dig gerne med alt du har brug for. Vi tilbyder en række services der gør dig i stand til at skabe og markedsføre bøger professionelt. Desuden har vi en stor viden om Danmarks mange læsere, som vi selvfølgelig stiller til rådighed for dig som forfatter og udgiver. Det betyder at du kan tilpasse dine udgivelser til dine læsere, og på den måde sælge endnu flere bøger.

Hos Saxo Publish kan alle:

  • Gratis udgive e-bøger, fysiske bøger, lydbøger og kurser
  • Bevare fuld kontrol over udgivelsen
  • Få hjælp til alt det tekniske
  • Tilkøbe professionelle ydelser
  • Følge dit salg og få indblik i dine læsere
  • Sælge bøger i danske og internationale boghandlere og blive tilgængelig på biblioteker”
Hvorfor vælge Saxo Publish?