Saxo Professional

Saxo Professional' team har gang på gang overrasket positivt. Gennem deres sublime processer, men allermest ved hele tiden at være et skridt foran os...

Tom Hansen

Hvad er Saxo Professional?

Saxo Professional er tiltænkt dig, der har skrevet din viden ned. En fagbog, en lærebog eller en selvhjælpsbog. Nu har du brug for at komme i mål med din bog, men du vil have ét sted at gå hen, have ét telefonnummer og en person, der sikrer, at du kommer i mål.

Hos Saxo Professional får du en konsulent tilknyttet, der tager hånd om dit projekt fra start til slut. Vi arbejder sammen med en række dygtige fagfolk, og vi kan stå inde for det arbejde, der bliver lavet. Om du har brug for grafiker, korrekturlæser, redaktør, tryk eller lager, har vi dem der kan hjælpe, og vi sikrer dig den bedste pris.

Hvorfor vælge Saxo Professional?

Saxo Publish og Saxo Professional adskiller sig fra de traditionelle forlag på mange måder. Vigtigst er, at vi ikke forholder os til indholdet. Har du skrevet det, kan du udgive det. Og du beholder rettighederne til det. Og tjener mere på det.
Har du brug for hjælp, står vi klar med ydelser, der kan give din bog et løft. Har du brug for en grafiker, en korrekturlæser eller en redaktør, så kan vi hjælpe dig. Og du betaler kun for det, du har brug for. Vi har en stærk relation med vores kunder, og vi er til at tale med, og det eneste vi ønsker, er at du får et resultat, du er glad for og stolt over. Så er det op til dig at sælge det.

Din bog, dine rettigheder

Global rækkevidde

Hurtigt ude!

Det avancerede visitkort

En bog underbygger den du er og giver dig validering. Den fortæller dine kunder hvem du er, og den giver et springbræt til mere. Hvis du er foredragsholder, coach, diætist, sælger eller erhvervsfilosof, kan en bog give dig flere kunder i butikken.

Dit forlag, vores motor

Sidder du med en bog du allerede har udgivet gennem dit eget forlag, eller hos en hel anden, har du også mulighed for at bruge os som din motor. Det betyder, at vi kan varetage og administrere din udgivelse, eller vi kan genudgive den som en ny version. Du beholder stadig alle rettigheder, og vi skilter ikke med Saxo Publish eller andet.

Spørgsmål og kontakt

Hvordan udgiver jeg min bog?

Igennem vores platform på Saxo Publish. Det er nemt og hurtigt at lægge sin bog op og på ingen tid er den tilgængelig for hele verdenen.

 

Hvad kan jeg tjene?

Du tjener op mod 70% af overskuddet fra din bog.

Hvad koster det at udgive en bog?

For en trykt bog koster det 499,-. En e-bog koster 199,- at udgive.

Vi skrev en bog, fordi mange virksomheder oplever et stigende behov for at tænke og handle innovativt og entreprenant. Men hvordan gør man endelig? Det har ingen skrevet en bog om, hvor fokus er på how-to, og der er tale om egentlig håndbog til ledere. Bogen er fundamentet i verdens første co-createde business bog. En topleder kan nemlig vælge at blive medforfatter, hvor der i en co-creation proces skabes toplederens unikke version af bogen. Det vil sige, at der i co-creation processen skabes nyt indhold, som efterfølgende væves ind og ud mellem indholdet i vores bog. Den nye bog udgives i virksomheden med toplederen som afsender og pakket ind i organisationens brand. Med en personlig bog fra toplederen til virksomheden, kan toplederen kommunikere sine tanker og visioner om organisationens fremtid med et medie, der tager medarbejderne væk fra skærme og dagligdagens fortravlede slukning af ildebrande. Og bogen kan bruges som strategisk værktøj til at gøre organisationen entreprenant igen. Vi havde vi brug for et forlag til udgivelse af både vores bog og de efterfølgende bøger i verdens første co-createde business bog serie, som smidigt kan håndtere processen og rådgive os undervejs. Det var nyt format for os og alle andre. Så vi vidste med samme, at de traditionelle forlag nok ikke være med her. Saxo Professional' team har gang på gang overrasket positivt. Gennem deres sublime processer, men allermest ved hele tiden at være et skridt foran os, så de hele tiden kunne være medudviklende og medskabende, når vi skulle bygge flyet, mens det var i luften. Og så forstår de toplederes og virksomheders tænke- og handlemåder. De har hjulpet på sublim vis med at få flyvehøjde på et af vores vigtigste projekter og et format, som nu og i forandrer virksomheder.
Tom Hansen
Copenhagen Leadership