Basispakken

5.499,00 DKK

Lad os stå for det tekniske arbejde bag din udgivelsen. Så kan du have dit fokus, der hvor det er vigtigt for dig.

Du får:

  • Udgivelse af e-bog
  • Udgivelse af trykt bog (PoD)
  • E-bogsproduktion
  • Standardopsætning af dit manuskript
  • Design af omslag ud fra en vores flotte skabeloner.

 

Beskrivelse

I denne pakke har vi samlet tre af vores redaktionelle services samt udgivelse af PoD og e-bog, som du kan købe til en fordelagtig pris. Pakken er ideel til dig, der ikke ønsker at bruge tid på det tekniske i forbindelse med opsætningen af dine udgivelser. Ved køb af basispakken sikrer vi et professionelt udtryk til din bog.

I denne pakke får du en professionel konvertering af dit manuskript til formatet ePub. Du får vores standardopsætning af dit manuskript, så manuskriptet bliver gjort klar til tryk. Overstiger dit manuskript 300 sider (ca. 67.500 ord), forbeholder vi os retten til at sende dig et revideret tilbud. Du får muligheden for at vælge mellem et af vores standarddesigns til dit omslag. Ønsker du ikke at bruge vores standardskabeloner og i stedet få lavet dit eget omslag af en professionel grafiker, kan dette også lade sig gøre.

Alt hvad vi skal bruge fra dig, er dit færdigskrevne manuskript i Word-format, dit ønske til størrelse på den fysiske bog, samt hvilken skabelon, du ønsker, vi skal tage udgangspunkt i, når vi skal designe et omslag. Dette uploades når du kommer til Kassen.