Lydbogsproduktion

6.875,00 DKK

Sæt dit personlige præg på lydproduktionen af din bog. Har du tiden, lysten og omgivelserne til at indtale din bog selv, er denne service den helt rigtige løsning for dig. Den giver dig frihed til selv at styre forløbet.

Du får:

  • Leje af professionelt udstyr leveret til døren.
  • Support og vejledning igennem hele forløbet.
  • En professionelt produceret og mixet lydbog.

Beskrivelse

Fordelen ved selv at styre lydproduktionen fra eget hjem kombineret med den professionelle lydmixing er et personligt produkt af høj kvalitet.

Forløb:

Efter aftale leveres udstyret til din adresse og opsættes. Udstyret fylder ikke meget og er super nemt at bruge. Herefter får du en grundig introduktion til systemet og udstyret. De eneste krav er en stabil Wifi-forbindelse samt et rimelig støjfrit lokale. Når du har modtaget introduktionen, kan du straks begynde at indtale.

I takt med at de indtalte kapitler bliver gemt, sendes de direkte til vores professionelle lydteknikere, der sikrer, dig det bedst mulige resultat.

OBS! Ovenstående pris er vejledende. Vurderer vi, at opgavens omfang er for  omfattende, forbeholder vi os retten til at kontakte dig med en justeret pris. Du er naturligvis i din fulde ret til at takke nej til vores justerede tilbud.